زمزمه های تغییر مدیریت

نحسی 13 گریبان آقای مدیرعامل را می گیرد؟

خطر برکناری ، مدیرعامل باشگاه لیگ برتری را به شدت تهدید می کند.
کد خبر: ۶۰۵۰۴۸
نحسی 13 گریبان آقای مدیرعامل را می گیرد؟

به گزارش جام جم ورزشی ، ناکامی راه آهن سورینت در این فصل از رقابت های لیگ برتر سبب شده که زمزمه های تغییر مدیریت در این باشگاه متمول تهرانی به گوش برسد تا جایی که عنوان می شود در صورت ناکامی راه آهن در بازی برابر استقلال خوزستان در هفته سیزدهم رقابت های لیگ برتر ، مدیرعامل این باشگاه از کار برکنار خواهد شد.
این خبر در حالی دهان به دهان می چرخد که معمولا در باشگاه های ایرانی مرسوم است در صورت ناکامی هر تیم ، مربی آن قربانی شود اما گویا در این یک مورد خاص، پای مدیرعامل در میان است.
برکناری احتمالی رئیسی کیا مدیرعامل باشگاه راه آهن سورینت در شرایطی است که وی از دوستان نزدیک بابک زنجانی مالک سرشناس این باشگاه به حساب می آمد و پیش از باشگاهداری هلدینگ سورینت نیز از مدیران وی به حساب می آمد. البته رفتن از باشگاه راه آهن به منزله قطع همکاری رئیسی کیا با سورینت نیست، او در بخش های دیگر به کار گرفته می شود و مدیریت باشگاه راه آهن به فردی واگذار می شود که آشنایی بیشتری با مقوله فوتبال دارد.
البته تمام این فعل و انفعال ها در شرایطی رخ خواهد داد که رئیسی کیا علاقه فراوانی به ماندن در ورزش دارد و از نخستین روز انتقال مالکیت راه آهن به مجموعه سورینت، مدیرعامل این باشگاه بوده است.
راه آهن از 12 بازی گذشته خود در لیگ تنها صاحب 12 امتیاز است و در رده سیزدهم جدول رده بندی رقابت های لیگ برتر قرار گرفته است.
 
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
رضا امیری
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
۰
۰
آبروی باشگاه راه آهن را برده اند

نیازمندی ها