شوت- گل

اولین برد سپاسی با یاوری

دیدارهای روز دوم از هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر با توقف نفت برابر ملوان بندرانزلی، شکست تراکتورسازی برابر داماش و نخستین برد فجرسپاسی شیراز با هدایت محمود یاوری آن هم برابر استقلال صنعتی پیگیری شد. با این نتایج تیم نفت تهران از رسیدن به صدرجدول بازماند و تراکتورسازی نیز فرصت صعود به رده‌های بالاتر را از دست داد.
کد خبر: ۵۹۹۰۱۵

دیدار نفت و ملوان با تساوی بدون گل به پایان رسید. در بازی داماش و تراکتورسازی هم فقط یک گل از خط دروازه‌ها گذشت که زننده آن امین متوسل‌زاده بود. شاگردان جلالی در این بازی مستحق باخت نبودند اما بعد از آن‌که چند موقعیت خوب گلزنی را از دست دادند در دقیقه 74 دروازه‌شان باز شد.

در شیراز هم تیم فجرسپاسی بازی باخته به استقلال صنعتی را با حساب 2 بر یک برد تا یاوری نخستین سه امتیاز را برای شیرازی‌ها به ارمغان بیاورد. در این بازی جابر انصاری (38) و محمد حیدری (78) برای فجر گلزنی کردند و تک گل استقلال را میلاد میداوودی زد.

پنجشنبه و در نخستین بازی هفته دهم نیز تیم گسترش فولاد با دو گل مقابل مهمان خود ذوب‌آهن، به برتری رسید. رسول علیزاده در دقایق 6 و 75 هر دو گل تیم میزبان را به ثمر رساند./ ‌جام‌جم

اردوی تیم فوتبال نوجوانان در آلمان

تیم فوتبال زیر 17 سال ایران ساعت 6 و 30 دقیقه بامداد یکشنبه (فردا) تهران را به مقصد دوسلدورف آلمان ترک می‌کند تا اردویی شش روزه را در این منطقه برگزار کند.

تیم فوتبال نوجوانان کشورمان در این اردو که با تلاش‌های مهدی مهدوی‌کیا، کاپیتان سابق تیم ملی و پرسپولیس برپا شده است، با تیم‌های آرمینیابیله‌فلد، بوخوم و دوسلدورف دیدارهای دوستانه‌ای برگزار می‌کند.

قرار است شاگردان علی دوستی‌مهر از دوسلدورف به کلن بروند و دو بازی دوستانه هم در این شهر برگزار کنند. بازی با کلن به احتمال فراوان انجام می‌شود، اما رایزنی‌ها برای بازی با دورتموند ادامه دارد.‌/ ‌سایت فدراسیون

احتمال حضور دژاگه در ترکیب فولام

یک منبع خبری از احتمال بالای حضور اشکان دژاگه برابر چلسی در بازی روز شنبه خبر داد.

پایگاه خبری فولام در آستانه بازی امروز فولام و چلسی نوشت: شاگردان مارتین یول در چند بازی قبلی خود در لیگ برتر خوب کار نکردند و حتی باعث اعتراض هواداران این تیم به نتایج تیم خود شدند.

علاوه بر این، فولام در یدار شنبه با چلسی، برایان روئیز و درن بنت را همراه نخواهد داشت. یول در سمت راست می‌تواند از بین دمین داف یا اشکان دژاگه یک نفر را به میدان بفرستد. اشکان دژاگه در چهار بازی قبلی تیمش در لیگ برتر به میدان نرفته و فرصت این را دارد تا برای اولین بار در فصل جدید لیگ برتر برابر چلسی به میدان برود.‌/ ‌ایسنا

حضور قوچان‌نژاد در لیگ اروپا

رقابت‌های هفته نخست مرحله گروهی لیگ اروپا پنجشنبه شب در سراسر اروپا برگزار شد که در یکی از بازی‌ها تیم فوتبال استاندارد لیژ در دیدار مقابل اسبیرگ دانمارک 2 بر یک مغلوب شد.

در این دیدار استاندارد لیژ 71 دقیقه رضا قوچان‌نژاد مهاجم ایرانی را در اختیار داشت، اما حضور او نتوانست پیروزی را برای این تیم بلژیکی به ارمغان بیاورد.

در دیگر دیدار روبین کازان در حالی که نام سردار آزمون را در فهرست هجده نفره خود قرار نداده بود، با نتیجه پرگل 5 بر 2 میزبان خود ماریبور اسلوونی را در هم کوبید. در یکی دیگر از مهم‌ترین بازی‌ها، والنسیا در مستایا با نتیجه 3 بر صفر مغلوب سوانسی سیتی انگلیس شد.‌/ ‌جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها