مواد اولیه (برای ۶ نفر):
* برنج: یک کیلوگرم
*گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
*روغن حیوانی: ۲۵۰ گرم
*کشمش پلویی: ۱۵۰ گرم
*هویج خلالی خرد شده: ۵۰۰ گرم
*پیاز: چهار عدد
*نمک: یک قاشق چایخوری
*ادویه: یک قاشق چایخوری
*فلفل سیاه: نصف قاشق چـایخوری
*محلول زعفران: دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
برنج را شسته و به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک به آن افزوده، روی برنج آب ریخته و آن را به مدت پنج الی شش ساعت خیس میکنیم.
کشمشها را پاک کرده، شسته و کنار میگذاریم. پیازها را خرد کرده و به همراه روغن تفت داده تا پیازها سبک شوند، سپس گوشت را به صورت قیمهای خرد نموده و به پیاز اضافه میکنیم تا تفت بخورد و آب گوشت کشیده شود.
ادویه و فلفل را میافزاییم. هویج را نیز اضافه نموده و تفت میدهیم.
دو پیمانه آب به مواد افزوده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود، سپس نمک آن را میافزاییم.
برنج را آبکش کرده، مواد را لابهلای برنج ریخته و دم میکنیم. کشمش را نیز سرخ کرده و همراه با برنج و زعفران سرو مینماییم.
نکته
میتوان تهدیگ دلخواه برای این برنج انتخاب نمود و از مواد میانی هم نگه داشت و روی برنج را با آنها تزئین کرد.
>> آشپزی ما
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان