محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برخی از افراد بدلیل استفاده بیش از حد از نمک، ادویه و غذاهای فرآوری شده همچون سوسیس، کالباس، چیس، پفک و انواع کنسروها به دلیل داشتن سدیم زیاد خطرات و بیماری هایی را در فرد پدیدار میکند.
وی افزود: افرادی که بیش از حد از نمک و ادویه و غذاهای فرآوری شده استفاده میکنند بیشتر در معرض بیماری قرار می گیرند. بنابراین، بهتر است مصرف این گونه غذاها را به حداقل برسانید زیرا در صورت استفاده از این مواد غذایی دچار بیماریهایی همچون افزایش فشار خون، نارسایی کلیوی، به وجود آمدن ورم پا و پوکی استخوان میشوید.
>> افکارنیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرزها و فرقهها حرکت میکند
استاد یدالله کابلی معتقد است: تحولات نقاشیخط، نمایش قدرت نوآوری و خلاقیت در عرصه خط است
مصطفی کارخانه در گفتوگو با «جامجم»: