امان از غذاهایی که بدن را پوک می‌کنند!

برخی غذاها اگرچه مزایایی دارند اما از جهتی دیگر استفاده بیش از حد آنها یا برای برخی که مبتلا به بیماریها و نواقصی هستند باعث پوکی استخوان و ورم پا میشود.
کد خبر: ۵۸۳۴۸۸

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برخی از افراد بدلیل استفاده بیش از حد از نمک، ادویه و غذاهای فرآوری شده همچون سوسیس، کالباس، چیس، پفک و انواع کنسروها به دلیل داشتن سدیم زیاد خطرات و بیماری هایی را در فرد پدیدار می‌کند.
وی افزود: افرادی که بیش از حد از نمک و ادویه و غذاهای فرآوری شده استفاده می‌کنند بیشتر در معرض بیماری قرار می گیرند. بنابراین، بهتر است مصرف این گونه غذاها را به حداقل برسانید زیرا در صورت استفاده از این مواد غذایی دچار بیماریهایی همچون افزایش فشار خون، نارسایی کلیوی، به وجود آمدن ورم پا و پوکی استخوان می‌شوید.

>> افکارنیوز

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها