طرز تهیه خمیر پیراشکی

مواد لازم: تخم مرغ دو عدد، ماست یک پیمانه، آرد 5 پیمانه، مایه خمیر یک قاشق غذا خوری، شکر 2 قاشق غذاخوری، آب ولرم 4 پیمانه، روغن 3 قاشق غذاخوری، نمک نصف قاشق چایخوری، جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
کد خبر: ۵۸۱۷۲۸

مواد داخل پیراشکی: گوشت چرخ کرده 200 گرم، قارچ 100 گرم، پیاز یک عدد متوسط، رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل مقداری، روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم.

طرز تهیه: مایه خمیر را با یک قاشق آب ولرم و شکر مخلوط کنید و15 دقیقه به آن استراحت دهید تا پف کند. تخم‌مرغ‌ها و بقیه شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس در ظرفی دیگر ماست و جوش‌شیرین را با هم مخلوط کنید و ترکیب تخم مرغ و شکر و نمک را به آن بیفزایید. آرد را کم‌کم اضافه کنید و با یک چنگال و سپس با دست آن را ورز دهید تا خمیری یک دست به دست بیاید. خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید. در طول این یک ساعت چند بار خمیر را ورز دهید. در نهایت روی سطحی صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن به قطر دو میلی‌متر باز کنید. سپس با یک قالب یا دهانه لیوان دایره‌هایی از خمیر جدا کنید. در یک ماهیتابه پیازها را کمی تفت دهید و گوشت چرخ کرده به آن بیفزایید. رب گوجه فرنگی را همراه با قارچ‌ها و نمک و فلفل اضافه کنید و خوب سرخ کنید. بعد از آماده شدن خمیر، مواد پیراشکی را در آن بگذارید و آن را بپیچید. سپس در روغن فراوان سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها