جگر گوسفند مقدار زیادی ویتامین D، C، B۱۲، A دارد و سرشار از اسید فولیک و آهن است. بنابراین نه تنها برای افراد مبتلا به کمخونی، بویژه خانم‌ها، مفید است بلکه جای دادن چند تکه از آن در سبد غذایی هفته بشدت توصیه شده است. غذای امروز هم آن مواد را دارد هم تنوعی در استفاده از جگر است.
کد خبر: ۵۷۸۸۹۰

 

مواد لازم: 
 
برگ بو تازه خرد شده: یک عدد
آرد سفید گندم: یک قاشق سوپخوری‌
نمک و فلفل: به میزان لازم‌
جگر: ۴ ورقه‌
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری‌
کره: ۲ قاشق سوپخوری‌
پیاز خلال شده: ۲ عدد کوچک‌
سرکه قرمز: ۲ قاشق سوپخوری‌
شکر: یک قاشق چایخوری‌
لوبیا سبز پخته: کمی برای تزئین‌
 
طرز تهیه:
 
در یک ظرف آرد سفید، برگ بو، نمک و فلفل را مخلوط کنید. ورقه‌های جگر را در آن بغلتانید تا کاملا آغشته به آرد شود. روغن را در یک ماهیتابه ریخته روی حرارت بگذارید. نصف کره را به آن اضافه کنید سپس خلال‌های پیاز را در آن تف دهید تا نرم شود ولی رنگ پیاز عوض نشود. پیاز‌ها را از ماهیتابه به ظرف دیگری انتقال دهید. باقی مانده کره را در ماهیتابه ریخته و ورقه‌های بریده شده به شکل استیک از جگر را به مدت ۴ الی ۶ دقیقه در آن سرخ کنید. جگر‌ها را به ظرف دیگری انتقال دهید و گرم نگه دارید. سرکه را داخل ماهیتابه بریزید. چند جوش که زد پیاز و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا نصف سرکه تبخیر شود، آن‌گاه از این سس روی ورقه‌های جگر بریزید و ظرف جگر را با لوبیا سبز و برگ بو تازه تزئین کنید
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها