فصل بهار و صیفی‌جات متنوع آن فرصت خوبی را فراهم می‌کند تا با استفاده از آنها دسرهای لذیذی تهیه کنید.
کد خبر: ۵۷۱۷۰۰

یکی از سبزی‌های این فصل ریواس است که با توجه به خواص سرشار آن، خوب است​ بین برنامه غذایی‌تان جایی​ برای آن باز کنید.

مواد لازم برای تهیه این دسر:

ریواس 4 الی 5 ساقه

شکر 2 فنجان

آب 2 لیوان

زعفران و گلاب به مقدار لازم

ابتدا آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید.

شکر را اضافه کنید و بگذارید​ جوش بیاید. ریواس‌ها را پوست بگیرید و به قطعه‌های دو سانتی برش بزنید. بعد از جوش آمدن شربت، مقداری زعفران به آن اضافه کنید.

سپس ریواس‌های خرد شده را درون شربت بریزید. دقت کنید​ زمان پخت ریواس‌ها طول نکشد. زیرا ریواس به علت بافت ظریفی که دارد زود می‌پزد و در صورت پخت بیش از حد ممکن است از هم جدا شود. بعد از چند جوش حرارت را کم کرده و گلاب را اضافه کنید. این دسر معمولا به صورت سرد سرو می‌شود بنابراین قبل از مصرف آن را در یخچال قرار دهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها