در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یکی از سبزیهای این فصل ریواس است که با توجه به خواص سرشار آن، خوب است بین برنامه غذاییتان جایی برای آن باز کنید.
مواد لازم برای تهیه این دسر:
ریواس 4 الی 5 ساقه
شکر 2 فنجان
آب 2 لیوان
زعفران و گلاب به مقدار لازم
ابتدا آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید.
شکر را اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. ریواسها را پوست بگیرید و به قطعههای دو سانتی برش بزنید. بعد از جوش آمدن شربت، مقداری زعفران به آن اضافه کنید.
سپس ریواسهای خرد شده را درون شربت بریزید. دقت کنید زمان پخت ریواسها طول نکشد. زیرا ریواس به علت بافت ظریفی که دارد زود میپزد و در صورت پخت بیش از حد ممکن است از هم جدا شود. بعد از چند جوش حرارت را کم کرده و گلاب را اضافه کنید. این دسر معمولا به صورت سرد سرو میشود بنابراین قبل از مصرف آن را در یخچال قرار دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد