در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اگر میخواهید این غذای ساده را تهیه کنید اول باید کدو و بادمجان را تهیه کرده و آنها را پوست بکنید. البته میتوانید هم از کدو و هم از بادمجان یا از یکی از آنها به تنهایی برای پخت غذا استفاده کنید. آنها را پس از پوست کندن از طول ورقه ورقه کنید و داخل روغن بیندازید تا سرخ شود.
وقتی کدو و بادمجانها سرخ شد، متناسب با تعداد آنها، چند عدد پیاز را خلالی خرد و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. مقداری هم زردچوبه داخل پیاز داغ بریزید. حالا کدو و بادمجانها را روی پیاز داغ بچینید و کمی آب به غذا اضافه کنید. بگذارید مواد به آرامی بپزد. البته فلفل و نمک هم یادتان نرود و به اندازه مورد نیاز، روی غذا بریزید. در مرحله آخر میتوانید مقداری گردو که ریز و خرد شده است، روی غذا ریخته و با کشک آن را تزئین کنید.
در صورتی که از طعم گردو خوشتان نمیآید، آن را حذف کنید و فقط کشک را روی کدو و بادمجانها بریزید. این غذای ساده و خوش طعم را میتوانید همراه با نان و سبزی میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد