در پی حواشی زیادی که در دیدار سوم تیمهای متین ورامین و سایپا در مرحله نیمهنهایی لیگ برتر والیبال رخ داد که در نهایت منجر به شکست تیم سایپا انجامید مدیرعامل این باشگاه از تصمیمگیریهای جدید برای تیم والیبال سایپا خبر داد.
سپهر سبحانی با بیان این که اتفاقات اخیر از مرز اشتباهات عبور کرد، افزود: متاسفانه شرایط خوبی را شاهد نیستم و باشگاه به جمع بندیهای تازهای رسیده است برای همین قرار است هیات مدیره باشگاه سایپا فردا شنبه تشکیل جلسه داده و در خصوص ادامه فعالیتهای تیم والیبال خود تصمیم گیری کند.
به گزارش مهر؛در سالهای گذشته باشگاه پیکان هم از کناره گیری تیم والیبال خود خبر داده بود که با تلاشهای فدارسیون و اهالی والیبال همچنان شاهد ادامه فعالیتهای این باشگاه خودروساز در رشته والیبال هستیم. مسئولان باشگاه سایپا به دنبال اتفاقاتی که در دیدار با متین ورامین رخ داد در نامه ای به فدراسون خواستار رسیدگی به این وضعیت شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: