رویکرد دوباره پرسپولیس به دنیزلی

نتایج ضعیف و عجیب پرسپولیس در نیم فصل اول رقابت‌های لیگ برتر باعث شد تا هواداران این تیم پس از آخرین بازی سرخپوشان مقابل تراکتورسازی، بار دیگر از مانوئل ژوزه به انتقاد بپردازند.
کد خبر: ۵۳۴۵۴۷
رویکرد دوباره پرسپولیس به دنیزلی

در حالی که تا دیروز مسوولان باشگاه پرسپولیس از ژوزه و کادر فنی این تیم حمایت خوبی انجام داده‌اند، از سوی منابع موثق خبر می‌رسد که مدیران باشگاه پرسپولیس باتوجه به شرایط خاص کادر فنی‌شان دنبال این هستند تا به نحوی به تقویت نیمکت‌ تیم‌شان بپردازند.

هر چند پرسپولیسی‌ها در زمان حضور حمید استیلی در این تیم، مذاکره با مربیان خارجی را تکذیب می‌کردند و البته در پایان هم دنیزلی را جانشین استیلی کردند، اما این بار و در شرایط جدید پرسپولیس هنوز شاهد هیچ واکنشی از سوی سرخ​ها نبوده‌ایم.

با تمام این حرف‌ها منابع موثق و خبری‌ ما عنوان می‌کنند که چندی پیش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همراه یکی از دوستان و اعضای باشگاهش سفری یک روزه به ترکیه داشته و با مصطفی دنیزلی، سرمربی سابق پرسپولیس مذاکراتی انجام داده‌اند.

رویانیان که آن زمان صحبت از بدهی مصطفی دنیزلی به باشگاه پرسپولیس می‌کرد؛ ناگهان راهی ترکیه شد و به جای این قضیه با افندی در مورد حضورش در تهران صحبت کرد.

دنیزلی که از شرایط پرسپولیس و جایگاه این تیم در جدول رقابت‌های لیگ با خبر بود، ابتدا در مورد مسائل داخلی تیم و بازیکنان پرسپولیس از رویانیان سوال کرد و وقتی صحبت‌های وی را شنید، از سرنوشت ژوزه و زمان احتمالی حضورش در تهران پرسیده است.

شنیده‌های ما حکایت از‌آن دارد که مسئولان باشگاه پرسپولیس دیگر تمایلی به حفظ ژوزه در این تیم ندارند و دنبال راهی هستند تا به صورت مسالمت‌آمیز قراردادشان را با سرمربی پرتغالی فسخ کنند.

اگر رویانیان و یارانش موفق به فسخ قرارداد مربیان فعلی پرسپولیس شوند و بتوانند بدون پرداخت غرامتی به همکاری‌شان با مربیان خارجی پایان بدهند، آن وقت دنیزلی این شانس را دارد تا بار دیگر به تهران بازگردد و روی نیمکت‌ پرسپولیس بنشیند.

شنیده‌ها حکایت از آن دارد که دنیزلی برای بازگشت به تهران و پذیرفتن سکان کادر فنی پرسپولیس مشکل خاصی ندارد و احتمالا سرخ‌ها در جلسه جدیدشان با دنیزلی می‌توانند به سرعت با افندی به توافق برسند.

در حالی که مانوئل ژوزه مدام از کیفیت و وضع بازیکنان پرسپولیس ایراد می‌گیرد، دنیزلی در مورد نفرات این تیم نظر مساعدی دارد و در گفت‌وگو با نزدیکانش اعلام کرده پرسپولیس نفرات خوبی دارد و می‌تواند با همین نفرات پرسپولیس را به جایگاه بهتری در جدول برساند.

باتوجه به این که اردوی سرخ‌ها در امارات فعلا منتفی شده، در صورت جدایی مانوئل ژوزه از پرسپولیس و روی کار آمدن کادر فنی جدید، سرمربی آینده پرسپولیس این فرصت را دارد تا در تعطیلات نیم فصل، تفکرات و برنامه‌هایش را تـــــا حدودی در پرسپولیس بحران زده پیاده کند.

هشت بازیکن در فهرست مازاد

با وجود شایعه برکناری مانوئل ژوزه، مربی پرسپولیس چنین احتمالی را رد کرد. یحیی گل‌محمدی درخصوص این‌که گفته می‌شود صحبت‌های رویانیان بوی برکناری ژوزه را می‌دهد، گفت: این تعبیر رسانه‌هاست و چنین چیزی صحت ندارد. رویانیان فقط گفته بود کمیته فنی عملکرد تیم را در نیم فصل اول بررسی خواهد کرد.

رویانیان در مصاحبه با سایت باشگاه پرسپولیس، علاوه بر این، به حضور چهار بازیکن در فهرست مازاد قرمزها اشاره کرده و گفته سرنوشت چند بازیکن دیگر هم نامشخص است.

به نظر می‌رسد این وضع نامشخص بیشتر به ارتباط نه چندان خوب مانوئل ژوزه با برخی بازیکنان مربوط می‌شود؛ ارتباطی که باعث شد، علی کریمی هفته‌ها نیمکت‌نشین شود و مهرداد پولادی هم در این دو هفته فرصت حضور در ترکیب اصلی تیم را پیدا نکند.

یحیی گل‌محمدی که در هشت بازی گذشته به عنوان دستیار در کنار مانوئل ژوزه حضور داشته، یکی از منتقدان رفتار این مرد پرتغالی با بازیکنان است.

مربی قرمزها در این باره گفت: به نظر من ارتباط صمیمانه‌ای که باید بین مربی و بازیکن باشد، در پرسپولیس کمرنگ است. البته ژوزه هم تلاش خودش را برای بهبود این ارتباط می‌کند اما نتیجه نگرفتن به این مساله دامن می‌زند. امسال بازیکنان بزرگی در تیم ما هستند که بودن در این شرایط برایشان سخت است و خیلی از آنها چنین وضعی را قبلا تجربه نکرده‌اند.

ضمن این‌که برخی از آنها قبلا در تیم‌هایی بوده‌اند که همیشه در بالای جدول بوده است. به همین دلیل ممکن است این بازیکنان در این شرایط حرف‌هایی بزنند که به سرمربی بازگردد و احتمال دارد صحبت‌هایی بکنند که بعدا پشیمان شوند. البته ما باید حرف آنها را خوب بشنویم. شاید حق با آنها باشد اما بـه هر صورت باید در جهت رفع این مشکلات قدم برداریم.

آنچه مسلم است این‌که اگر پرسپولیس در نیم فصل دوم هم با همین شرایط در بازی‌ها حاضر شود، یکی از کاندیداهای سقوط خواهد بود.

سید احسان هاشمی - جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها