در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر حجت الاسلام والمسلمین مصلحی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت در جمع خبرنگاران افزود: دستگیری های عوامل شهادت شهدای هسته ای ، هدفمند ، هوشمند و بزرگ بود و در آینده ای نزدیک موفقیت هایی را که در این باره داشته ایم و به چیزهای جدیدی دست یافتهایم، به اطلاع مردم می رسانیم.
وی گفت: ضربه سنگین بزرگی را به عواملی که دنبال این موضوع بودند وارد کردیم که برخی از آنها اعلام شده است.
وزیر اطلاعات با اشاره به این که هم اکنون داریم به چیزهای بسیار خوبی می رسیم ، افزود: نکته مهم این است که روش هایی را که سرویس های اطلاعاتی دنبال می کردند،به خیال خودشان روش های بسیار نو و بدیعی بود که خنثی شد.
خبرنگاری از وزیر اطلاعات پرسید نظر شما درباره اظهار نظر آقای سعیدی (نماینده ولی فقیه در سپاه) که گفته وظیفه ذاتی سپاه ، مهندسی معقول و منطقی انتخابات است ، چیست؟
مصلحی پاسخ داد: این موضوع به سپاه مربوط است و به من مربوط نیست.
وزیر اطلاعات همچنین گفت: فعالیت گروه های سلفی افزایش نیافته است و تحت کنترل هستند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: