آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
«علیرضا خلوص دهقانپور» در سال 1338 در روستای «ازگم» شهرستان صومعهسرا به دنیا آمد. هرگاه در گوشه و کنار کشور به حضورش احساس نیاز میکرد، بدون درنگ در آنجا حاضر میشد. در زمان تحرکات سرسپردگان شرق و غرب به ویژه گروهک منافقین، عرصه را برآنها تنگ کرد.
با آغاز جنگ تحمیلی و پس از فراگیری آموزشهای رزمی لازم، راهی جبهههای نبرد حق علیه باطل شد. شجاعت و دلاوریهای وی در حملات، نظر فرماندهان مافوق را به خود جلب کرد و به عنوان فرمانده «گردان میثم» برگزیده شد.
نیروهایش در «عملیات کربلای 2»، به مدت 60 ساعت در محاصره دشمن قرار گرفتند اما «علیرضا خلوص دهقانپور» توانست با تدبیر خاص خود، نیروهایش را از محاصر دشمن بعثی درآورد.
در «عملیات رمضان» به شدت مجروح شد و علیرغم میل باطنیاش برای مداوا در بیمارستان بستری شد، ولی روز بعد با لباس بیمارستان و بدون رضایت پزشکان و دور از چشم کادر درمانی،آنجا را ترک کرد و به خط مقدم بازگشت.
این سردار غیور، پس از سالها مجاهدت و مبارزه در راه حق، روز 25 خرداد سال 1367 در منطقه «ماووت و قله «قامیش»» به شهادت رسید اما پیکر پاکش هیچگاه بازنگشت.از این شهید، یک پسر و یک دختر به یادگار مانده است. (ایسنا)
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....