فرهنگسرای فردوس برگزار می‌کند

تور بازدید از منطقه یوش

فرهنگسرای فردوس در ادامه برنامه های دیدنی های تابستان روز پنجشنبه 16 شهریور ساعت شش صبح بازدید از منطقه یوش از توابع بخش بلده شهرستان را برگزار می‌کند.
کد خبر: ۴۹۹۸۳۱

به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای فردوس، این برنامه با هدف بالا بردن تقویت و ارتقای روحیه نشاط و شادابی و به منظور غنی سازی اوقات فراغت شهروندان برنامه «دیدنی های تابستان» را برگزار می کند.

بر همین اساس، دوستداران طبیعت می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به فرهنگسرای فردوس واقع در فلکه دوم صادقیه بلوار فردوس بعد از چهارراه مخابرات مراجعه نمایند و یا با شماره تلفن 44058900 تماس بگیرند.

یوش ، روستایی از توابع بخش بلده شهرستان نور در استان مازندران است. این روستا به دلیل آن که زادگاه نیما یوشیج پدر شعر نو فارسی است، شهرت یافته‌است.

روستای یوش در البرز مرکزی در چهل کیلومتری آمل در جاده هراز تا پل زنگوله در جاده کندوان کشیده شده است قرار دارد. این روستا از ییلاقات بسیار خوش آب و هوا برخوردار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها