به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده گفت: در پی اعلام شکایت چند فروشنده مبنی بر اینکه فردی با مراجعه به مغازه ها و سوپر مارکت ها در قبال خرید اجناس چک پول 50 هزار تومانی جعلی ارائه کرده است، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران اگاهی قرار گرفت.
وی اظهارداشت: بر این اساس، ماموران در تحقیقات خود دریافتند متهم با مراجعه به مغازه ها و سوپر مارکت های واقع در روستاها و حوالی شهرها که دارای فروشندگان خانم و افراد مسن هستند، خرید کرده و در قبال اجناس خریداری شده چک پول جعلی 50 هزار تومانی ارائه می کند.
سرهنگ بهرام خلیلی تصریح کرد: با اخذ مشخصات ظاهری متهم وی به نام «الف - ص» توسط ماموران شناسایی و در عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده با اعلام اینکه به نظر می رسد متهم از 15 نفر کلاهبرداری کرده باشد، گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و موضوع تحت رسیدگی است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: