در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز،برای این منظور خودروساز ژاپنی صد میلیون یورو در اسپانیا سرمایه گذاری می کند تا سالی بیست هزار دستگاه از این خودروی الکتریکی روانه بازار شود.
بلطف این تصمیم نیسان، هفتصد فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در بارسلون بوجود خواهد آمد. این کارخانه که در حومه بارسلون قرار دارد، تا همین چند سال پیش در معرض تعطیلی قرار گرفته بود.
اندی پالمر معاون مدیرعامل نیسان در این باره گفت: کارخانه این شایستگی را دارد نیسان از مدتها پیش در اینجا حضور دارد. کیفیت کاری که اینجا انجام می شود و میزان مهارت کارگران و بوِیژه تخصصشان در زمینه خودروهای سبک تجاری موجب شد تا تصمیم آسانی داشته باشیم. اینکه خودروها هم همین جا تولید شوند.
دراین بحران اقتصادی اروپا و درحالی که نرخ بیکاری دراسپانیا به حالت انفجار رسیده، سرمایه گذاری شرکت ژاپنی در نوع خود جالب توجه بنظر می رسد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: