از ابتدای سال‌جاری صورت گرفت

فروش سه میلیاردی صنایع‌دستی

مدیرکل امور بازرگانی معاونت صنایع‌دستی کشور گفت: از ابتدای سال جاری طبق تقویم مصوب معاونت صنایع‌دستی کشور، 11 نمایشگاه در استان‌های مختلف کشور برگزار شده است.
کد خبر: ۴۳۹۸۹۳

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان میراث فرهنگی، احمد بالان افزود:با برگزاری نمایشگاه‌ها از ابتدای سال جاری به جز نمایشگاه‌های سیستان و بلوچستان و استان قزوین بیش از سه میلیارد و 200 میلیون تومان صنایع‌دستی فروخته شد.

وی افزود: شروع برنامه نمایشگاهی طبق تقویم معاونت صنایع‌دستی کشور 20 خردادماه 90 با برپایی نمایشگاه بین‌المللی در استان تهران است.

مدیرکل امور بازرگانی این معاونت تصریح کرد: این نمایشگاه با حضور 11 کشور خارجی و هنرمندان 31 استان کشور بیشترین میزان فروش نمایشگاهی در سال جاری را رقم زده است.

بالان اضافه کرد: یک میلیارد و 500 میلیون تومان اقلام و تولیدات صنعتگران صنایع‌دستی در قالب 500 غرفه با برگزاری این نمایشگاه به فروش رسید.

وی همچنین از برپایی نمایشگاه بین‌المللی دیگر طی سال جاری به میزبانی استان خراسان شمالی خبر داد و گفت: نمایشگاه صنایع‌دستی کشورهای اکو با حضور 9 کشور و 29 استان، فروش 681 میلیون تومان صنایع‌دستی را به همراه داشت.

به گفته این مقام مسوول مابقی نمایشگاه‌ها طبق تقویم معاونت صنایع‌دستی در سطوح سراسری و منطقه‌ای برگزار شده است.

مدیرکل امور بازرگانی معاونت صنایع‌دستی با بیان این که نمایشگاه‌های سراسری در استان‌های خراسان رضوی، همدان، کرمانشاه، مرکزی، قزوین و سیستان و بلوچستان برپا شده، گفت: همچنین استان ایلام نیز از 21 تا 30 تیرماه میزبان نمایشگاه منطقه‌ای بود.

بالان در ادامه اظهار کرد: بیش از سه میلیون و 700 هزار نفر از نمایشگاه‌های صنایع‌دستی به جز نمایشگاه‌های استان‌های سیستان و بلوچستان و قزوین بازدید کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها