در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
عبدالمجید غریب رضا در گفتگو با مهر از تشکیل تعاونی های فراگیر ملی در استان های کشور بر اساس اصل 44 قانون اساسی خبر داد و گفت: از سال گذشته این موضوع در حال پیگیری است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی تعاونی های وزارت تعاون اظهار داشت: در قالب تعاونی های فراگیر ملی که با هدف افزایش عدالت اجتماعی و تقویت دهک های ضعیف تر جامعه و همچنین مشارکت دادن مردم در فعالیت های اقتصادی مدنظر قانون قرار گرفته است، تا پایان سال گذشته 70 شرکت تعاونی در کشور ایجاد شد.
غریب رضا افزود: در سالجاری نیز این برنامه ادامه خواهد داشت و طبق پیش بینی های صورت گرفته نیز تا پایان سال جاری این تعداد باید به 170 تعاونی فراگیر ملی بالغ شود.
وی یکی از شرایط تشکیل تعاونی های فراگیر ملی را ارائه یک طرح اقتصادی مناسب اعلام کرد و بیان داشت: تمام تعاونی های فراگیر ملی تشکیل شده کشور طی سال گذشته دارای طرح اقتصادی بوده است.
این مقام مسئول در وزارت تعاون، تشکیل 100 تعاونی فراگیر ملی که 70 درصد سهام آن را دهکهای پایین جامعه در اختیار خواهند داشت را مستلزم ارائه طرحهای اقتصادی مناسب دانست و افزود: توسعه تعاونی ها و منتفع شدن اعضای این نوع تعاونی ها از منافع پروژه های اقتصادی، از دیگر شرایط تشکیل شرکتهای جدید است.
معاون وزیر تعاون بیان داشت: به صورت کلی در این برنامه ظرفیت های مناسبی پیش بینی شده است که می توان از آنها برای تقویت حضور مردم و اقشار ضعیف 3 دهک پایین جامعه در جریان اقتصاد کشور استفاده کرد.
غریب رضا خاطرنشان کرد: تشکیل تعاونی های فراگیر ملی برای خوداتکایی افرادی که تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و دیگر نهادهای حمایتی قرار دارند، موثر خواهد بود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: