حاج علی :ناامید نباشید

کالابرگ رمضان شاید!

رئیس ستاد بسیج اقتصادی کشور از تداوم توزیع کالاهای کالابرگی در سال 90 خبر داد و گفت: بر این اساس ستاد، 400 میلیارد تومان یارانه بابت توزیع کالاهای کالابرگی درخواست کرده است.
کد خبر: ۴۱۱۸۷۰

بهمن حاج‌علی در گفتگو با مهر گفت: چنانچه تکلیف یارانه کالاهای کالابرگی زودتر مشخص شود، می‌توان برای ماه مبارک رمضان هم کالابرگ اعلام کرد و به عنوان یک ابزار تنظیم بازار از آن بهره گرفت!.

به گفته حاج‌علی ، با مصوبه دولت مبنی بر اختصاص 73 هزار میلیارد ریال یارانه کالاهای اساسی، انرژی و نان، توزیع کالاهای کالابرگی در سال 90 همچنان تداوم خواهد یافت.

رئیس ستاد بسیج اقتصادی کشور افزود: بر این اساس، ستاد بسیج اقتصادی درخواست ارائه 400 میلیارد تومان یارانه را برای توزیع کالاهای اساسی قند و شکر، برنج و روغن از وزیر بازرگانی مطالبه کرده است که در هفته جاری، تکلیف آن مشخص خواهد شد.

وی تصریح کرد: رقم درخواستی برای یارانه توزیع کالاهای کالابرگی در سال 90، همچون سال 89 درخواست شده است که امید می‌رود مورد موافقت واقع شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها