تنگه واشی جاده مناسب ندارد

تنگه واشی یا تنگه ساواشی مکانی با جاذبه‌های گردشگری است که در یک کیلومتری شهرستان فیروزکوه و 130 کیلومتری پایتخت قرار گرفته و با داشتن آب و هوای مطبوع طی فصول گرم سال میزبان جمعیت کثیری از مسافران و گردشگران اغلب پایتخت‌نشین است.
کد خبر: ۴۰۴۶۵۰

شاید بتوان جذاب‌ترین بخش سفر به تنگه واشی را حرکت در درون رودخانه‌ای جاری در میان یک دره سنگی دانست. دالانی به طول ۳۰۰ متر و دیواره‌‌های صخره‌ای بلند به ارتفاع ۱۰۰ متر، محل عبور رودخانه‌ای است که از کوه‌های ساواشی سرچشمه گرفته و از میان دشتی سرسبز می‌گذرد.

اما این فضای طبیعی با تمامی زیبایی‌های خود دچار کمبود امکانات شدیدی هم هست. کاستی‌هایی که هر یک به شکلی موجبات نارضایتی گردشگران و مشکلات متعدد اهالی را فراهم آورده است.

اصلی‌ترین کاستی تنگه واشی فقدان مسیر دسترسی مناسب به این منطقه گردشگری استان تهران است که حسن جمال این طاووس زیبا را تحت‌الشعاع خود قرار داده است.

مسیر تنگ و ترافیک طولانی 6 کیلومتری، برای رسیدن به تنگه واشی گردشگران پایتخت را به سوی خانه و کاشانه خود فراری می‌دهد و جالب آن که گاهی کثرت حضور وسایل نقلیه با رفتار خارج از ضوابط برخی و دنبال کردن این روش از سوی خودروهای دیگر موجب انسداد جاده، یکطرفه شدن آن و گاهی ناتوانی در بازگشت می‌شود.

مدیرکل راه و ترابری استان تهران در مورد جاده دسترسی تنگه واشی به مهر گفت: ساماندهی مجموعه گردشگری تنگه واشی یک بحث استانی است که درباره آن کارگروه‌های تخصصی متعددی برگزار شده است.

جعفر صادقی با بیان این که مطالعات مسیر دسترسی تنگه واشی انجام شده است، افزود: در سنوات گذشته مطالعات مربوط به مسیر دسترسی تنگه واشی انجام شده و در صورت ابلاغ دستورالعمل‌های استانی، طرح‌های تعریض مسیر یاد شده مطابق مطالعات از پیش صورت گرفته به مرحله اجرا درخواهد آمد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها