آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
سریالی است که قصه شیرینی دارد. در این سریال من ادعا ندارم که در همه سکانس هایش می خواهم مردم را به قهقهه بیاندازم.
وی در گفتگو با ویژه نامه نوروزی جام جم درباره ترکیب بازیگران سریال جدیدش توضیح داد: من شخصا به این ترکیب نرسیدم. همیشه برای انتخاب عواملم از افراد دور و برم مشورت می گیرم. کنار هم می نشینیم و با هم بحث می کنیم تا به یک نتیجه مشترک برسیم.
این کارگردان با بیان این که خودم هم دوست داشتم سریالم قالب جدیدی داشته باشد اظهار داشت: می خواستم گروه بازیگران جدیدی شکل بگیرد که برای بیننده تازگی داشته باشد.
مجید صالحی ادامه داد: دوست داشتم ساختار شکنی کنم. خودم یک نقش کلیشه ای را همیشه بازی کرده ام که دیگر نمی خواهم تکرارش کنم.
او با بیان این که کمدی امسال من یک فضای دیگری دارد اظهار داشت: قصه ما کمدی مطلق نیست. قصه شیرینی است. من نمی خواستم یک کمدی مثل خانه به دوش، ترش و شیرین، زن بابا و سه در چار بسازم. در این سریال ها که اشاره کردم گفتم به عنوان بازیگر یا کارگردان حضور داشته ام.
وی ادامه داد: جنس کمدی من با این ها فرق دارد. واکنش مردم به خانه به دوش خنده بود. در سریال های "سه در چار" و "زن بابا" جنس کمدی به گونه ای بود که هر سکانسش مخاطبش را می خنداند. اما در کمدی "سفر کیش و مات" من ادعا ندارم که می خواهم مردم را به قهقهه بیاندازم. از الان اعتراف می کنم که این جور کمدی را دوست دارم. البته خودم تا به حال چنین تجربه ای نداشته ام.
مشروح گفت و گوی مجید صالحی را می توانید در ویژه نامه نوروزی جام جم بخوانید.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....