شنیدنی هفته

مامبو و لیوا

برای بعضی از ما موسیقی جنوبی با آن ریتم و سازهایی که مخصوص همان منطقه است خیلی دلنشین است. موسیقی جنوب ژانر محبوبی است و آلبوم‌هایی هم که ترانه یا سازهای جنوبی در آن استفاده شده در این دو سه سال مورد توجه بوده، نمونه‌اش آلبوم ترانه‌های جنوب سهیل نفیسی. حالا حدود یک ماهی است آلبوم مرد جنوب به بازار آمده که شنیدنش خالی از لطف نیست.
کد خبر: ۳۶۳۰۵۸

این آلبوم کاری است از گروه برایمامبولیوا که یکی از گروه‌های موسیقی پاپ هرمزگانی بندرعباس است، در سال 78 فعالیتش را شروع کرده و با استفاده از موسیقی بومی هرمزگان و ترانه سرایی مثل ابراهیم منصفی (رامی) توانسته در نوع خودش از بهترین‌ها باشد. جالب‌تر این‌که این گروه کار خودش را محدود به هرمزگان نکرده و به گفته خودشان از کارلوس سانتانا، پینک فلوید، اریک کلاپتون و... تاثیر گرفته‌اند. حتما با خودتان می‌گویید چه اسم عجیب و غریبی دارند. اسم گروهشان ترکیبی ست از دو کلمه مامبو و لیوا. مامبو نوعی ریتم خیلی متداول در کوبا و کشورهای آمریکای جنوبی ست و لیوا هم که موسیقی مخصوص سیاهپوستان هرمزگان است.

آلبوم مرد جنوب شامل 9 قطعه با اسم یار چلغولا، آبنبات، یمبوسنه، مه و تو، گپ دل، مردتنهام، مرد جنوبی، ترانه ما و دختلولک است که با شنیدنشان و ریتمی که حال آدم را سر جایش می‌آورد سفری به جنوب خواهید داشت. موسیقی به کار گرفته شده در این آلبوم ریشه‌ای آفریقایی دارد و در آن از یک ساز ملودی و 5 ساز کوبه‌ای استفاده شده. جوش و خروشی که در کمتر آلبومی می‌توان سراغش را پیدا کرد مرد جنوب توسط موسسه آوای گلچین شرق وارد بازار موسیقی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها