اخبار بازار نفت

جام جم آنلاین : قیمت نفت در بازارهای جهان روز چهارشنبه 4 فوریه در پی انتشار آمار هفتگی سطح ذخایر استراتژیک نفت امریکا در بعدازظهر این روز کاهش یافت ، اما با توجه به اجلاس آتی اوپک در روز 10 فوریه در شهر الجزیره ، دامنه کاهش قیمت نفت محدود بود.
کد خبر: ۳۶۲۹۸

 naft1

زیرا سرمایه گذاران از تصمیم ناگهانی اعضای سازمان اوپک در مورد کاهش سقف تولید نفت این سازمان برای جلوگیری از سقوط قیمت ها در سه ماهه دوم سال که تقاضا برای نفت کاهش می یابد ، بیم دارند.
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، روز چهارشنبه در مرکز مبادلات بین المللی نفت لندن ، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در مه مارس با 32 سنت کاهش به 29 دلار و 18 سنت رسید.

naft2

در بازار نفت نیویورک ، هر بشکه نفت سبک پایه تگزاس برای تحویل در ماه مارس با 22 سنت کاهش 33 دلار و 88 سنت معامله شد.
براساس آمار هفتگی ذخایر استراتژیک نفت امریکا سطح ذخایر نفت خام این کشور 6 میلیون و280 هزار بشکه افزایش یافته است.
همچنین براساس همین آمار سطح ذخایر بنزین نیز 3 میلیون و 650 هزار بشکه افزایش نشان می دهد.
در همین حال ، اگر تا قبل از اجلاس اوپک در روز 10 فوریه قیمت نفت افزایش یافته یا دستکم در همین سطح باقی بماند ، احتمالا اوپک در سقف تولید خود تغییری نخواهد داد ، اما در صورتی که قیمت نفت تا آن زمان یک یا 2 دلار کاهش یابد امکان دارد اعضای اوپک در سقف تولید خود تجدیدنظر کرده و آن را کاهش دهند.

بازار نفت در بلاتکلیفی
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها