مامور قلابی تعزیرات دستگیر شد

هشدارهای پلیس به شهروندان اصفهانی سارق مامورنما را در حین ارتکاب به جرم به دام انداخت.
کد خبر: ۳۵۱۱۱۹

به گزارش ایسنا، سرهنگ محسن عقیلی فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان با اعلام این مطلب اظهار داشت :در پی کسب خبری مبنی بر حضور یک سارق مامورنما در یکی از مناطق شهر اصفهان موضوع در دستور کار ماموران کلانتری 12 این فرماندهی قرار گرفت .

عقیلی افزود : ماموران به محل اعزام شدند که دو تن از کسبه محل به آنها مراجعه و اعلام داشتند که فردی به نام « محسن - ر» با معرفی خود به عنوان مامور تعزیرات قصد اخاذی از آنها را داشته است.

وی گفت : در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که این فرد سارق بوده و به قصد اخاذی از کسبه خود را مامور تعزیرات معرفی کرده و با روشن شدن موضوع متهم دستگیر و به کلانتری منتقل شد.

عقیلی ضمن تقدیر از عملکرد خوب و به موقع این شهروندان خاطر نشان کرد: متهم به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل دادسرا شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها