برای نخستین بار انجام شد

بومی سازی خط تولید میلگرد

طراحی و ساخت خط تولید میلگرد با قطر 165 تا 200 میلی متر توسط مهندسان داخلی در شرکت فولادآلیاژی ایران بومی شد.
کد خبر: ۳۴۹۸۲۳

به گزارش مهر ، مهدی فقیه خراسانی ، مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران ، با بیان این خبر افزود: طراحی و ساخت ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز این خط تولید شامل کالیبرها ، غلطک ها ، هادی های استاتیکی، هادی رولیکی توسط متخصصان شرکت طراحی و مهندسی فولادیاران با همکاری ‌ متخصصان شرکت فولاد آلیاژی ایران صورت گرفته است.

وی افزود: طراحی و ساخت هادی رولیکی با این ابعاد، برای اولین بار در کشور و با صرف هزینه ای معادل 70درصد قیمت مشابه خارجی امکانپذیر شده است.

فقیه خراسانی گفت: تولید این سایزها، علاوه بر رفع بخشی از نیاز صنایع داخل کشور به واردات، به دلیل تأمین سفارشات متنوع مشتریان خارجی نیز، درآمد ارزی قابل توجهی برای شرکت فولاد آلیاژی ایران و همچنین صرفه جویی ارزی برای صنایع داخلی کشور به دنبال خواهد داشت.

مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران تشریح کرد: با توجه به طراحی اولیه کارخانه نورد سنگین فولاد آلیاژی برای تولید سایزهای میلگرد به قطر 80 تا 120 میلیمتر، در مرحله نخست توسعه محصول ، افزایش سایز محصول تا 160 میلیمتر محقق شد و اکنون در مرحله دوم و طی برنامه ریزی انجام شده از اواخر سال 88 ، تولید سایزهای جدید، در شرکت فولاد آلیاژی ایران امکانپذیر شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها