آخرین خبر از استیضاح خلیلیان

طراحان استیضاح صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی همچنان بر طبل استیضاح می کوبند و تصمیم دارند تا این استیضاح را فردا تحویل هیئت رئیسه مجلس دهند.
کد خبر: ۳۴۶۱۴۰

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین،استیضاح صادق خلیلیان وزیر جهادکشاورزی در تیرماه در مجلس مطرح شد و 22 نماینده طرح استیضاح وی را امضا کردند.

طراحان استیضاح 30 محور برای استیضاح خلیلیان ذکر کرده‌اند که از جمله می‌توان به ضعف مدیریتی و عدم تعهد وعده های وزیر در زمان کسب رای اعتماد اشاره کرد.

محمد کرمی راد نماینده کرمانشاه در مجلس از طراحان اصلی این استیضاح است.

نمایندگانی از استان کرمانشاه و همچنین برخی از استان های دیگر استیضاح خلیلیان را امضا کردند.

در طول روزهای گذشته تلاش هایی برای پس گرفتن استیضاح هم از سوی وزارت جهاد کشاورزی و هم از سوی هئتئ رئیسه مجلس انجام شد اما طراحان استیضاح بر مطرح شدن استیضاح در صحن تاکید دارند.

محمدرضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی رئیس جمهور تلاش کرده بود تا طراحان استیضاح و وزیر جهاد کشاورزی به همراه یکی از نواب رئیس نشست مشترکی داشته و راهکارهای مشکلات موجود در وزارت جهاد کشاورزی را بررسی کنند اما طراحان استیضاح این موضوع را نپذیرفتند.

استیضاح کنندگان تصمیم دارند تا طرح مذکور را فردا تقدیم هیئت رئیسه مجلس کنند تا در دستور کار قرار گیرد.

برای مطرح شدن یک استیضاح در صحن مجلس حداقل به امضای 10 نماینده نیاز دارد و پس از اعلام وصول و قرائت استیضاح در صحن مجلس وزیر 10 روز فرصت دارد تا با حضور در صحن مجلس به موارد استیضاح پاسخ دهد که پس از بیان نظرات نمایندگان استیضاح کننده  و دفاع وزیر از خود از نمایندگان برای گیری خواهد شد و چنانچه استیضاح رای بیاورد وزیر از سمت خود عزل خواهد شد.

یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها