در خشونت های عراق

550 نفر کشته و زخمی شدند

پلیس عراق اعلام کرد: روز دوشنبه براثر انفجارخودروهای بمب گذاری شده و چند عملیات تروریستی در بغداد و شهرهای دیگر این کشور دستکم 550 نفر کشته و زخمی شدند.
کد خبر: ۳۲۷۰۰۸

پلیس عراق افزود: گروه های تروریستی با انفجار هدایت شده خودروهای بمب گذاری شده در مناطق مختلف بغداد و شهرهای فلوجه، حله ، الصویره ، بصره ، بلد و موصل دستکم 130 نفر را کشته و 420 نفر دیگر را زخمی کردند.

شدیدترین این انفجارها در شهرهای الصویره و حله در جنوب بغداد روی داد بطوری که انفجار 3 خودرو بمب گذاری شده در مقابل کارخانه الیاف شهر حله در استان بابل عراق 23 کشته و 110 زخمی بر جای گذاشت.
شهر الصویره در 180 کیلو متری جنوب بغداد ظهر امروز هدف حملات تروریستی گروه های ناشناس قرار گرفت که بر اثر انفجار 2 بمب ، 8 نفر کشته و 72 نفر هم زخمی شدند.

انفجارهای امروز عراق پس از روز خونین بغداد که سه هفته پیش با 280 کشته و زخمی به ثبت رسید خونین ترین روز عراق در 2 ماه گذشته محسوب می شود.

حملات تروریستی در عراق در حالی رخ می دهد که روند تشکیل دولت در این کشور با وجود گذشت بیش از 2 ماه از انتخابات پارلمانی، هنوز به نتیجه ملموسی نرسیده است.

این در حالی است که سران فهرست العراقیه روز دوشنبه در کنفرانس خبری تهدید کردند برای بدست گرفتن پست نخست وزیری عراق از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد و با بکار گرفتن ابزارهای مختلف، برای حفظ منافع خود اقدام می کنند.

ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی و ائتلاف ملی به رهبری سید عمار حکیم هفته پیش برای تشکیل فراکسیون اکثریت درپارلمان که زمینه تشکیل دولت آینده را فراهم می کند، به توافق رسیدند.

واحد مرکزی خبر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها