در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
«لین لانفور» سخنگوی دپارتمان هوانوردی ایالات متحده آمریکا در مصاحبهای با شبکه خبری فاکسنیوز، تاکید کرد: اوایل صبح امروز دو فروند هواپیمای سبک در آسمان ایالت لوئیزیانا با یکدیگر برخورد کردند که متاسفانه در پی وقوع این حادثه ، سه نفر از سرنشینان جان خود را از دست داده و 10 نفر نیز مجروح شدند.
وی خاطر نشان کرد: این دو هواپیما از نوع «سسنا» بوده و به دلیل این که در ارتفاع کم پرواز میکردند، خوشبختانه تعداد تلفات زیاد نبوده است. اما در پی برخورد این دو هواپیمای سبک متاسفانه هر دو خلبان و یکی از کمک خلبانان جان خود را از دست دادند.
بر اساس اعلام دپارتمان ملی هوانوردی ایالات متحده آمریکا هنوز مشخص نشده که علت برخورد این دو هواپیما چه بوده است، اما این احتمال وجود دارد که مهآلود بودن جو و اختلال در دید خلبانان این حادثه را رقم زده باشد.
ایسنا
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: