فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد:

دره فرحزاد عاری از موادمخدر

«دره فرحزاد» صبح روز چهارشنبه هشتم مهرماه درحالی شاهد حضور ماموران پلیس برای اجرای طرح پاکسازی از موادفروشان، توزیع‌کنندگان و مصرف‌کنندگان موادمخدر بود که به گفته فرمانده انتظامی تهران بزرگ ، پیش از این و در شش‌ماهه گذشته 35 بار این منطقه از سوی پلیس پاکسازی و 404 تن از فروشندگان و توزیع کنندگان موادمخدر از سوی پلیس دستگیر شده بودند.
کد خبر: ۲۸۴۱۴۶

این منطقه زیبا، سال‌هاست که سبزی و طراوتش را در میان دود مواد افیونی و معتادان از دست داده و از آن حوضچه‌ای مملو از زباله با بوی تعفن به نمایش باقی مانده است و در این بین حتی درختان فرحزاد هم از موادافیونی در امان نمانده‌اند‌ به نحوی که سگ‌های موادیاب بارها از میان تنه‌های ترک‌خورده‌شان سرنگ‌ها و بسته‌های مواد پنهان شده را بیرون ‌کشیده‌اند.

در طرح امسال پاکسازی دره فرح‌زاد، در میان دستگیرشدگان موادفروش و معتاد، علاوه بر چند زنی که هیچ تلاشی برای پوشاندن چهره‌ خود در برابر دوربین نداشتند، پسر بچه‌ای 10 - 12ساله نیز حضور داشت که به جای مداد مدرسه، دستبند بر دستانش نقش بسته بود.

به گزارش ایسنا و به گفته سردار رجب زاده این بار آخرین باری است که «فرحزاد» پاکسازی می‌شود و قرار است علاوه بر استقرار پایگاه دائمی پلیس، این منطقه به بوستانی زیبا تبدیل شود.

سرهنگ کشفی، رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با اشاره به این که عملیات تثبیت پاکسازی «دره فرحزاد» از سوی ماموران پلیس ادامه دارد، گفت: تا پایان شامگاه چهارشنبه 125 تن از موادفروشان و توزیع کنندگان و مصرف کنندگان مواد مخدر توسط ماموران پلیس در دره «فرحزاد» دستگیر شدند.

همچنین سردار رجب زاده فرمانده انتظامی تهران بزرگ نیز گفت: طی یکی دو روز آینده دو ایستگاه پلیس در دره فرحزاد راه‌اندازی خواهد شد، این در حالیست که تلاش داریم، یک مقرر دائمی یگان امداد پلیس را نیز در این منطقه مستقر کنیم.

وی با بیان اینکه احتمال اینکه وضعیت دره فرحزاد مانند سابق شود، بسیار کم است، افزود: در حال حاضر ماشین آلات شهرداری در اطراف این منطقه مستقر شده‌اند و پس از تثبیت پاکسازی دره فرحزاد طی هفته آینده عملیات عمرانی خود را به منظور تبدیل این منطقه به یک بوستان آغاز خواهند کرد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها