در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش واحد مرکزی خبر ، بهمنی در مراسم افتتاح بانک توسعه تعاون با بیان این مطلب افزود: در هیچ کشوری در طول یکسال این میزان کاهش تورم را شاهد نیستیم و علت آن سازماندهی موسسات مالی، پولی و اعتباری است.
رئیس کل بانک مرکزی از ادامه سازماندهی این موسسات با سرعت بیشتر خبرداد و تصریح کرد: امیدواریم تا پایان آذرماه امسال همه این موسسات را سازماندهی کنیم.
بهمنی با بیان اینکه زمانی که قیمت تمام شده پول ما 11.5 درصد است می توانیم 2 تا 2.5 درصد بیشتر از آن تسهیلات دهیم، گفت: وقتی قیمت تمام شده پول پایین می آید می توانیم تسهیلات را افزایش دهیم اما برخی صندوقها ی قرض الحسنه و موسسات داریم که به عنوان قرض الحسنه فعالیت می کنند اما با نرخ های 17.5 درصد به بالا دارند تسهیلات می دهند که حتما با برنامه ای که داریم جلوی آنها را می گیریم و نمی گذاریم قیمت تمام شده پول را بالا ببرند.
رئیس کل بانک مرکزی بر نقش ویژه تعاونی ها برای کمک به مردم تاکید و تصریح کرد: تعاونی ها می توانند دست اقشار ضعیف ما را بگیرند تا نهایتا آنها در دام نزول خواران نیفتند و تاسیس بانک توسعه تعاون نخستین گام محکم در این راه است.
وی از عملکرد نظام بانکی در حفظ ارزش پول ابراز رضایت کرد و افزود: با عملیاتی که انجام دادیم توانستیم ارزش پول را حفظ کنیم و الآن حفظ ارزش پول ما در بهترین شرایط خودش قرار دارد و از عوامل قدرت یافتن پول ملی ما نیز همین است.
بهمنی از تصمیم اخیر شورای پول و اعتبار برای مقابله با تبلیغ واسطه گری پول خبرداد و تصریح کرد: دیگر هیچ سازمانی حق ندارد در این زمینه تبلیغ کند و واسطه گری پول باید از بین برود و نیازمند به صورت مستقیم و یا مراجعه به تعاونی ها نیاز خود را برطرف کنند. اگر موسسه ای از این به بعد در این مسیرگام بردارد و تبلیغ واسطه گری پول کند دستور می دهیم تا بانک مرکزی هیچ گونه حمایتی از آن انجام ندهند.
رئیس کل بانک مرکزی ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک هیچ فعالیت قرض الحسنه و مالی در کشور بدون کنترل و نظارت بانک مرکزی انجام نشود.
بهمنی با بیان اینکه پارسال 39.5 درصد از منابع قرض الحسنه برای خود قرض الحسنه صرف شده است تاکید کرد: امسال این مقدار به 69 درصد رسیده است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد آن باشیم که 90 درصد منابع قرض الحسنه برای خود قرض الحسنه صرف شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: