تهدید برای یک بنای ثبت شده در میراث جهانی

فیل خشمگین در سریلانکا یک نفر را کشت

فرار یک فیل خشمگین و کشته شدن یک مرد زیر پاهای وی باعث اعتراضات شدیدی در سریلانکا و ایجاد سایه وحشت بر سر یکی از نقاط ثبت شده برای میراث جهانی در مرکز سریلانکا شد.
کد خبر: ۲۶۵۷۳۲

به گزارش فارس، یک روزنامه محلی سریلانکا گزارش داد که حادثه زمانی رخ داده که این فیل عصبانی مردی را که در خانه خودش خوابیده بوده زیر پاهایش کشته است و سپس 6 خانه دیگر را هم در «سیگیریا» یکی از بناهای مهم فرهنگی سریلانکا و جهان در 169 کیلومتری شمال شرق «کلمبو» پایتخت این کشور ویران کرده است.

ساکنان این منطقه با انجام تظاهرات سازمان حیات وحش را مقصر می‌دانند که اقدامات لازم برای حفاظت از جان و مال آن‌ها را به عمل نیاورده است.

به نوشته شین‌هوا ، مردم معترض ورودی این منطقه را نیز برای چند ساعت بسته بودند.حدود 5 هزار فیل وحشی در سریلانکا زندگی می‌کنند که محیط زندگی اغلب آن‌ها کاملاً نزدیک به انسان‌هاست.

برخورد میان انسان‌ها و فیل‌های وحشی با تبدیل جنگل‌ها به زمین ‌های زراعی و نابودی و کوچک شدن زیستگاه فیل‌ها افزایش یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها