اردک چاق 400 نفر را مسموم کرد

رستوران اردک چاق در «بری» نزدیک «میدن هد» در انگلیس که شهرت بسیاری بین شکم چران‌های اروپا و چه بسا جهان دارد و به خاطر ارائه غذاهای ابتکاری و علمی جایزه گرفته، باعث مسمومیت 400 نفر شد.
کد خبر: ۲۳۹۹۲۶

به گزارش رویترز از لندن، هستون بلومنتال سرآشپز معروف این رستوران ماه گذشته پس از شکایت حدود 40 مشتری به علت استفراغ و اسهال، داوطلبانه رستورانش را تعطیل کرد. سازمان حمایت از بهداشت مردم انگلیس اعلام کرد پس از انعکاس نتیجه تحقیقات این سازمان در رسانه‌ها تعداد شاکیان اردک چاق به 400 نفر رسیده است. این سازمان اعلام کرد از همه کسانی که از اواخر ژانویه در این رستوران غذا خورده‌اند ــ چه بیمار شدن خود را گزارش داده باشند یا نداده باشند ــ تحقیق خواهد کرد.

مشتریان برای صرف غذا در این رستوران که 40 صندلی دارد و برای 17 نوع غذای خود از هر مشتری 185 دلار می‌گیرد، ماه‌ها انتظار می‌کشند.

بلومنتال گفت از مسموم شدن مشتریانش کم مانده شاخ در بیاورد چون وسواس او در نظافت و بهداشت کمتر از وسواسش در نوع جنس مصرفی نیست.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها