درباره نامزدی در انتخابات

خاتمی: مشغول فکر کردن هستم

سید محمد خاتمی گفت: نسبت به کاندیداتوری‌ام در مورد تردیدهایی که دارم مشغول فکر کردن هستم و انشاءالله این تردیدها هم مرتفع شود.
کد خبر: ۲۲۹۶۲۳

به گزارش فارس ، سید محمد خاتمی پیش از ظهر امروز جمعه در حاشیه همایش «دهه چهارم ، ضرورت تعامل و تحول» در پاسخ به سئوالات متعدد خبرنگاران درباره اینکه آیا برای حضور در انتخابات همچنان تردید دارید ، گفت: من برای حضور (رای دادن) در انتخابات تردیدی ندارم اما هنوز دغدغه هایم برای شرکت در انتخابات آتی ریاست جمهوری به قوت خود پابرجاست و تمام مطالبم را چهارشنبه هفته گذشته بیان کردم اما نسبت به کاندیداتوری‌ام در مورد تردیدهایی که دارم مشغول فکر کردن هستم و انشاءالله این تردیدها هم مرتفع شود.

وی با تاکید بر این‌که افراد باید در انتخابات شرکت کنند، یادآور شد: در انتخابات افراد باید ببیند که چه کسانی و چگونه می‌توانند کار کنند و انشاءالله همین‌طور می‌شود. انتخابات آتی باید انتخاباتی آزاد باشد و هرکس که رای آورد رییس‌جمهور شود.

رئیس بنیاد باران در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید نتیجه دیدار اخیرتان با ناطق نوری چه بوده است، تصریح کرد: من مدام با آقای ناطق نوری دیدار و گفتگو می کنم اما ایشان در این خصوص توصیه‌ای به من نداشته است.

خاتمی در پاسخ به سوالی نتایج دیدارش با رهبر معظم انقلاب را نیز خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: متاسفم که کسانی از قول رهبری می‌گویند که ایشان نظر خاصی روی کاندیدایی دارد و یا درمورد کاندیدای دیگر معتقدند که نیاید. این نسبت دادن به رهبری، جفای به ایشان است.

وی به سوالات دیگر خبرنگاران پاسخ نداد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها