هنگام تعقیب و گریز ؛

گلوله پلیس، سارق را هدف گرفت

سارق فراری و تحت تعقیب پس از 30 دقیقه فرار سرانجام هدف اصابت گلوله پلیس قرار گرفت و در بیابان‌های جنوب تهران دستگیر شد.
کد خبر: ۲۲۵۶۳۶
سرهنگ سیدجواد کشفی، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با اشاره به این حادثه به «جام‌جم» گفت: یکی از واحدهای گشتی پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ هنگام گشتزنی در یکی از بزرگراه‌های اطراف تهران در ساعات اولیه بامداد روز گذشته با مشاهده یک دستگاه خودروی پراید که بسرعت در حال حرکت بود ، به این خودرو مظنون شده و دستور توقف صادر کردند، اما راننده بدون توجه به هشدار پلیس بسرعت از محل متواری شد.

تعقیب و گریز

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ اضافه کرد: با فرار راننده خودرو و استعلام شماره آن از مرکز پلیس، معلوم شد خودروی فوق چند روز پیش در حوزه استحفاظی کلانتری 147 گلبرگ سرقت شده است.

کشفی افزود: با مشخص شدن این موضوع، تعقیب متهم از سر گرفته شد و با وجود هشدارهای متعدد برای توقف خودرو متهم همچنان با حرکات مارپیچ در بزرگراه به حرکت خود ادامه داد و با چند خودروی عبوری تصادف کرد.

رئیس پلیس اداره مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ اظهار کرد، به دنبال این ماجرا ماموران نیز با استفاده از قانون به کارگیری سلاح چند تیر هوایی شلیک کردند، اما راننده بدون توجه به هشدار و شلیک‌های هوایی با ورود به یک جاده خاکی سعی کرد با گرد و خاکی که به هوا بلند می‌شود، مانع از تعقیب خود شود که دقایقی پس از این ماجرا مرد سارق پس از تصادف با دیوار یک کانال متوقف شد و سپس با رها کردن خودرو در بیابان پا به فرار گذاشت.

سارق هدف قرار گرفت

سرهنگ کشفی بیان کرد: به دنبال فرار دوباره مرد سارق ماموران به سوی او شلیک کردند که مرد متهم از ناحیه بازو هدف اصابت گلوله قرار گرفت و دستگیر شد.

با انتقال متهم به بیمارستان و مداوای اولیه، وی برای ادامه تحقیقات درخصوص سرقت‌هایی که مرتکب شده است، با دستور قضایی در اختیار پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ تاکید کرد: برخورد جدی با عوامل جرم از جمله تهیه و توزیع‌کنندگان مواد مخدر در دستور کار ماموران مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ قرار دارد و در چند روز گذشته و همزمان با اجرای طرح انضباط اجتماعی، تعدادی از سوداگران مواد مخدر که در پوشش باندهای افیونی فعالیت می‌کردند، یکی پس از دیگری در نقاط مختلف تهران شناسایی و دستگیر شدند.

کشفی افزود: شهروندان تهرانی می‌توانند موضوع خرید و فروش مواد مخدر را از سوی قاچاقچیان که در صدد آلوده کردن فرزندان آنها هستند، به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش کنند و مطمئن باشند پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ بلافاصله گزارش‌های مردمی را مورد بررسی و رسیدگی  جدی قرار خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها