دیوید بکهام میلان را ثروتمندتر می‌کند

تیم آ.ث.میلان ایتالیا، در یک اقدام جنجالی و کم‌سابقه، دیوید بکهام ستاره‌ انگلیسی فوتبال را برای مدتی محدود از باشگاه گالاکسی لس‌آنجلس قرض گرفت. این معامله، ‌باشگاه ایتالیایی را ثروتمندتر می‌کند.
کد خبر: ۲۱۲۹۴۹


ابتکار باشگاه فوتبال آ.ث.میلان، از درایت و شامه‌ تیز مدیران این باشگاه حکایت می‌کند. در آمریکا استراحت میان دو فصل مسابقات باشگاهی از اواخر دسامبر آغاز می شود. ستارگانی که در لیگ‌ فوتبال آمریکا توپ می‌زنند، باید تلاش‌کنند خود را برای فصل بعد آماده نگاه‌دارند. در همین رابطه، ایده‌ جالبی به ذهن مسئولان باشگاه میلان خطور کرد. آنان به بکهام ملی‌پوش انگلیسی پیشنهاد کردند که در مدت استراحت لیگ فوتبال آمریکا از اواخر دسامبر 2008 تا پایان مارس 2009، برای باشگاه میلان توپ بزند تا فرم مطلوب خود را حفظ کند.

بکهام این پیشنهاد را پذیرفت و مسئولان باشگاه گالاکسی لس‌آنجلس هم با انتقال موقت وی موافقت کردند. بدین‌سان دیوید بکهام زمستان را در ایتالیا خواهد گذراند، بدون اینکه این انتقال، هزینه‌ای برای باشگاه میلان دربرداشته باشد.

بکهام که تاکنون 107 بار برای تیم ملی فوتبال انگلستان بازی کرده است، روز جمعه (31 اکتبر) پس از قطعی شدن انتقالش به میلان، در گفت‌وگویی به روزنامه‌ی بریتانیایی «سان» گفت: «برای من مایه‌ افتخار است که در کنار بازیکنان بزرگی چون رونالدینهو و کاکا توپ بزنم».

فابیو کاپلو مربی ایتالیایی تیم ملی انگلستان نیز از انتقال بکهام به میلان استقبال کرد و گفت که این امر باعث می‌شود که بکهام برای تیم ملی هم آماده باشد و شانس انگلستان برای راهیابی به مسابقات جام جهانی 2010افزایش خواهد یافت.

روزنامه‌ ایتالیایی «گازتا دلو اسپورت» در این زمینه نوشت: «بکهام برای میلان هزینه‌ای نداشت، ولی میلان از حضور وی سود خواهد برد». روزنامه‌ ایتالیایی با چنین اظهارنظری، درست به هدف زده است. «آدریانو گالیانی» نایب رییس باشگاه میلان که قرارداد این انتقال را با وکلای بکهام به امضا رسانده است، گفت: «بخش بازاریابی باشگاه میلان، فعالیت خود را آغاز کرده است». از هم اکنون آشکار است که پیراهن باشگاه میلان با نام بکهام، سودی در ابعاد نجومی نصیب این باشگاه خواهد ساخت.

البته گالیانی یادآور شده است که بکهام نه به عنوان هنرپیشه، بلکه به عنوان بازیکن فوتبال به میلان می‌آید و خود او این موضوع را می‌داند. بکهام در مدت اقامت خود در ایتالیا، ده بازی در لیگ برتر فوتبال این کشور و دوبازی در چارچوب جام یوفا برای میلان انجام خواهد داد.

«سیلویو برلوسکنی» رییس باشگاه میلان، از آمدن بکهام ابراز خرسندی کرد و آن را هدیه‌ کریسمس به هواداران فوتبال در ایتالیا خواند. تنها ناراحتی او این است که نمی‌تواند بکهام را برای مدتی طولانی‌تر به خدمت باشگاه خود بگیرد.


دویچه وله

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها