به گزارش ایرنا، براین اساس آن دسته از شهروندان ساکن تهران بزرگ و شهرهای استان تهران که در دوره های قبل موفق به دریافت کالابرگ مرحله سیزدهم خود نشده اند، می توانند از 27 مهر تا 14 آبان امسال کالابرگ های خود را دریافت کنند.
این افراد می توانند با در دست داشتن همهی شناسنامه های خانوار، تمام کارت های ملی خانوار، ته سوش مرحله دوازدهم خانوار و مبلغ پنج هزار ریال به ازای هر نفر از خانوار از ساعت هشت صبح تا 14 بعداز ظهر به یکی از 150 دفتر پستی مستقر در سطح شهر تهران و سایر شهرهای استان تهران مراجعه و نسبت به دریافت کالابرگ خود اقدا م کنند.
کالابرگ یک نفره و دو نفره از 27 تا 29 ماه جاری (سه روز)، سه نفره از سی ام مهرماه تا دوم آبان (سه روز)، چهار نفره از پنجم تا هشتم آبان (چهار روز)، پنج نفره از 9تا 12 آبان به مدت سه روز و شش نفره و بالاتر از 13 تا 14 آبان ماه می توانند نسبت به دریافت کالابرگ خود اقدام کنند.