نیروگاه «زمین گرمایی» ثمر داد

کشورمان با بهره‌برداری از نخستین نیروگاه زمین گرمایی خاورمیانه در مشگین‌شهر (استان اردبیل) یکی از کشورهای معدود صاحب این فناوری می‌شود.
کد خبر: ۲۰۶۶۳۰
احمدی یکی از کارشناسان این پروژه گفت: ‌تاکنون بیش از 10 هزار متر حفاری در قالب 5 حلقه چاه اکتشافی در سایت‌های سه‌گانه این نیروگاه انجام شده و کارشناسان در درون زمین به دمای مورد نظر 247 درجه سانتی‌گراد رسیده‌اند.

وی به خبرنگار ما گفت: ‌بزودی عملیات نصب نیروگاه 5 مگاواتی به صورت پایلوت در سایت این طرح اجرا می‌شود و با نصب تدریجی توربین دردیگر سایت‌ها ظرفیت نیروگاه تا 50 مگاوات افزایش می‌یابد.

در حال حاضر عملیات حفر 17 حلقه چاه دیگر توسط شرکت ملی حفاری نفت ایران در منطقه آغاز شده است.

طرح احداث نیروگاه زمین گرمایی مشگین‌شهر از سال 77 با حفر چاه‌های اکتشافی آغاز شد و این نیروگاه علاوه بر تولید برق در پرورش ماهیان گرمایی گیاهان گلخانه‌های راه‌اندازی تیم‌های گرمایشی منازل و مجتمع‌های آبدرمانی کاربرد دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها