شوت - گل

زارع، تنها مصدوم تیم ملی‌

ایسنا: به گفته پزشک تیم ملی به غیر از ستار زارع که از ناحیه‌ عضله‌ ران پای راست دچار کشیدگی خفیف شده، دیگر بازیکنان مشکلی برای همراهی تیم‌های باشگاهی‌اشان ندارند.
کد خبر: ۲۰۱۶۶۰

باشگاه راه‌آهن به پرسپولیس رسید

جام‌جم: امکانات باشگاه راه‌آهن اعم از زمین تمرین، سالن بدنسازی، استخر و سونا برای مدت یک سال و با قرارداد 150‌میلیون تومانی به پرسپولیس واگذار شد.

آنالیزور تیم ملی در چین‌

جام‌جم: هومن افاضلی، آنالیزور تیم ملی فوتبال برای تماشای دیدار تیم‌های کره‌ شمالی و کره ‌جنوبی دیروز وارد شهر شانگهای چین شد. این بازی بنا به دلایل سیاسی به جای پیونگ یانگ در چین برگزار می‌شود.

تصویب بودجه 5 میلیاردی برای استقلال‌

جام‌جم: با پیشنهاد فتح‌الله زاده یک بودجه 5 میلیاردی برای رقابت‌های این فصل استقلال به تصویب هیات مدیره رسید. قرار است 3 میلیارد این بودجه از طریق اسپانسر و 2 میلیارد دیگر آن از محل کمک‌های سازمان تربیت‌بدنی برای تیم استقلال هزینه شود.

رحمتی مقابل پرسپولیس بازی می‌کند

فوتبال ایران: مهدی رحمتی، دروازه‌بان شماره یک تیم‌ملی که گفته می‌شد از ناحیه عضلات شکم دچار مصدومیت شده در بازی با پرسپولیس از دروازه مس محافظت خواهد کرد.

تمرینات استقلال زیر نور

جام‌جم: تمرینات تیم فوتبال استقلال به دلیل برگزاری بازی‌های لیگ در بعد از افطار، زیر نور انجام می‌شود. آبی‌ها که برای بازی با صباباتری آماده می‌شوند، دیشب در زمین برق آلستوم تمرین کردند.

مهاجم  پرتغالی در راه استقلال

جام‌‌جم: مهاجم پرتغالی که استقلالی‌ها منتظر او هستند، برخلاف گفته‌های فتح‌الله‌زاده، 33 ساله است نه 30 ساله. او که ژائو توماس نام دارد، سابقه بازی در تیم‌هایی چون رئال بتیس اسپانیا، بنفیکا، بوایستا، اسپورتینگ براگای پرتغال، الریان و العربی قطر را دارد و در مجموع 4 بار هم پیراهن تیم ملی پرتغال را پوشیده است. او در فصل گذشته فقط یک گل برای براگا به ثمر رسانده و معلوم نیست با این آمار چگونه می‌خواهد مشکل استقلال را در عدم گلزنی برطرف کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها