از فردا کلید می خورد

ساخت «لوکوموتیو ملی»

حسن زیاری مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران : قرارداد ساخت « لوکوموتیو ملی» میان این شرکت و وزارت صنایع و معادن سه شنبه امضا می شود.
کد خبر: ۱۹۱۱۴۴

زیاری افزود : با امضای این قرارداد که 100 میلیارد ریال ارزش دارد ، ساخت لوکوموتیو ملی با مشارکت شرکت راه آهن و شرکت (دسا) وابسته به وزارت صنایع و معادن آغاز می شود.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر ، زیاری با بیان اینکه ایران از ساخت قطعات به سمت ساخت کامل لوکوموتیو حرکت می کند گفت: ساخت این لوکوموتیوها در 3 مرحله انجام می شود که در مرحله اول 55 درصد، مرحله دوم 75درصد و مرحله سوم 100درصد ساخت لوکوموتیو در داخل کشور انجام می شود. هم اکنون 25 درصد ساخت لوکوموتیو در داخل کشور صورت می گیرد.

وی اضافه کرد: حرکت به سمت ساخت لوکوموتیو در داخل کشور می تواند یکی از مهمترین مشکلات صنعت ریلی کشور را رفع کند.

بالا بودن عمر لوکوموتیوهای فعال از اصلی ترین مشکلات بخش حمل و نقل ریلی کشور است که مسئولان این بخش علاوه بر برنامه های متنوع خرید داخلی و خارجی ، مدتی است بومی کردن ساخت لکوموتیو را در برنامه کاری قرار داده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها