به گزارش واحد مرکزی خبر ، زرگر امروز پنجشنبه در تبریز به درخواست ماه گذشته این وزارتخانه از مردم برای صرفه جویی 10 درصدی در مصرف آب اشاره کرد و گفت : مردم بیش از 70 درصد این درخواست را اجابت کرده اند.
وی افزود: سیاست کلی بخش آب کشور این است که هیچ محدودیت و سهمیه بندی در شهرها اعمال نشود و صرفه جویی 7 درصدی مردم به این سیاست کمک خواهد کرد.
معاون وزیر نیرو گفت : البته بخش معدودی از مردم خود را با وضع کم آبی هماهنگ نکرده و به توصیه ها توجه نمی کنند ، به همین علت تاکنون بیش از 120 هزار مشترک در سراسر کشور به علت رعایت نکردن الگوی مصرف اخطار دریافت کرده و جریمه شده اند ضمن آنکه انشعاب حدود 8 هزار مشترک هم قطع شده است.
زرگر اضافه کرد : آب مشترکانی که بیش از دو برابر الگو مصرف می کنند قطع می شود .
معاون وزیر نیرو در امور آب و فاضلاب گفت : در اجرای طرح ویژه استفاده بهینه از منابع آب کشور که از اسفند پارسال آغاز شد ، تلاش می کنیم با اجرای طرحهای اضطراری
در شهرهای بزرگ محدودیت های خاصی اعمال نشود و در شهرهای کوچک و متوسط هم مشکل حادی پیش نیاید.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد