وقت‌کشی پرهزینه در استقلال

چند سال پیش که حسین قریب با آن همه خویشتنداری، قلعه‌نویی جوان را برای مربیگری استقلال انتخاب کرد؛ از همه جا مورد انتقاد قرار گرفت که تیم بزرگ استقلال نمی‌تواند با قلعه‌نویی جوان و کم‌تجربه به جایی برسد، اما دیدیم که همه آن تعبیر خواب‌ها غلط از آب درآمد، قلعه‌نویی 2 بار تیم را تا آستانه قهرمانی پیش برد و یک‌بار نیز با اقتدار استقلال را قهرمان کرد.
کد خبر: ۱۷۸۲۷۲

پس از آن اتفاق‌های خوب و موفق،استقلالی‌ها به جای درس گرفتن از این رویدادها، چند سال به عقب برگشته و برای دوست‌یابی با آب خزینه، قلعه‌نویی را رد کردند و پانزده شانزده نفر را آوردند تا جای قلعه‌نویی را بگیرند. اگر روزنامه‌های اول همین فصل را مرور کنیم، می‌بینیم که چه رجزخوانی‌هایی علیه قلعه‌نویی صورت گرفت و حالا پس از پشت سر گذاردن یک فصل ناموفق، می‌بینیم که استقلالی‌ها دست نیاز به سمت قلعه‌نویی دراز می‌کنند تا معلوم شود این همه هزینه، این همه صرف وقت و آن همه جنگ اعصابی که برای طرفداران این تیم به وجود آمد، فقط و فقط به خاطر سوء‌مدیریت‌هایی است که گویا کسی متوجه آن نیست و همه دنبال یک مقصر موهوم می‌گردند.

 رد گم کردن‌های معنی‌دار

ما آدم‌های خوش‌استقبال و بد بدرقه‌ای هستیم؛ این برداشتی بود که از استقبال قلعه‌نویی حس کردیم.

جایی هواداران از سر و کول قلعه‌نویی و حاجی فتح‌الله بالا می‌رفتند، گوسفند قربانی می‌کردند، نقل و شیرینی پخش می‌کردند و انگار نه انگار که چند وقت پیش، همین 2 نفر همدیگر را در روزنامه‌ها، مورد لطف و مرحمت قرار داده بودند!  حاجی در یک فرضیه‌پردازی عرفانی فرمود که حضور این همه تماشاچی، حکایت از این دارد که ما درست تصمیم گرفته‌ایم و آمدن این همه آدم، درستی نظر ما را تایید می‌کند.

فتح‌الله زاده  یادش رفته بود که عین همین جملات را وقتی به کار برد که حجازی را آورد و پس از آن که مجبور شد حجازی را با اقتدار کامل کنار بگذارد و فیروز کریمی را جای او بنشاند، همین رفتار را در مراسم معرفی فیروز هم داشت و حالا خدا می‌داند که حرف‌های امروزی چگونه تغییر یابد.

همه این کارها به خاطر آن است که سازمان تربیت بدنی یادش برود در این مدت چه هزینه‌های بیهوده‌ای بابت تصمیم‌گیری‌های غلط باشگاه استقلال متحمل شده است و از جیب مردم، چه حیف و میل‌هایی صورت گرفته و به جای پاسخگویی و رفع موانع، فقط با آمد و رفت مربی‌ها سعی دارند اصل قضیه استقلال نادیده گرفته شود.

معلوم نیست چه اصراری وجود دارد که بگویند استقلال مشکل مدیریتی ندارد و همه این اتفاق‌ها خود به خود به وجود آمده و ربطی به سوء‌مدیریت ندارد. باید پذیرفت، حل گرفتاری‌های این تیم در دستور کار سازمان است و آنها اجازه نخواهند داد بیش از این، باشگاه پرطرفدار تهرانی این‌گونه باری به هر جهت اداره شود.

علی رئیسی‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها