به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا،شهرداری اردبیل روز چهارشنبه در اطلاعیهای اعلام کرد: با توجه به بارش برف در چند روز گذشته، برودت هوا و در پی آن یخزدگی سطح دریاچه شورابیل، از شهروندان و گردشگران انتظار میرود از هرگونه تردد و قدم زدن بر روی سطح یخزده این دریاچه خودداری کنند.
در این اطلاعیه آمده است: یخزدگی دریاچه شورابیل از جمله در روبهروی مزار شهدای گمنام، جنب دانشگاه، ضلع جنوبی دریاچه و روبهروی شهر خورشید سطحی و شکننده بوده و قدم زدن بر سطح یخزده آن بسیار خطرناک است.
در ادامه اطلاعیه عنوان شده است: مخزن شورابیل هماکنون به طور کامل پر شده و در حالت پیک پرآبی خود قرار دارد و از همین رو برای جلوگیری از هرگونه حادثه ناگوار، از نزدیک شدن خود و فرزندان به این قسمتها خودداری کنید.
سرما و یخبندان که از زمان بارش برف در ۶ روز پیش در استان اردبیل آغاز شده همچنان ادامه دارد، به طوری که دمای هوا در همه مناطق این استان به شدت کاهش یافته و همچنان زیر صفر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: