به گزارش جام جم انلاین از گرگان وی با بیان اینکه در کشور تعداد انگشتشماری کشتارگاه وجود دارد که توانسته است گرید A در تولید گوشت مرغ را به دست بیاورد، افزود: در کشتارگاه بیتامین پیش از این خط دوم کشتارگاه برای تولید این نوع مرغ را راهاندازی کردهایم و مشکلی در زمینه تولید نخواهیم داشت.
رئیس هیئت مدیره شرکت بیتامین درخصوص تفاوت تولید مرغ با درجههای B و A تصریح کرد: مرغی که برای کشتار وارد میشود اگر به طریق دستی کشتار شود، در این روش امعاء و احشاء داخلی مرغ مانند ششها، نای و مری در لاشه باقی میماند و اینها به شرط داشتن سایر ضوابط مانند وزن مناسب در دسته B طبقهبندی میشوند، مابقی مرغها اگر با خط دو به شیوه اتوماتیک کشتار و همه امعاء و احشا کاملا تخلیه و با چیلر آبی خنک شوند گرید یا درجه آنها A خواهد بود.
مهندس هلاکوئی درباره مزیت مهم تولید مرغ با درجه A توضیح داد: به دلیل عدم وجود امعاء و احشاء در شکم مرغ با درجه A فسادپذیری این نوع مرغها نسبت به سایر درجات کمتر است و عمر ماندگاری بیشتری دارد.
رئیس هیئت مدیره زنجیره بیتامین اظهارداشت: مجموعه بیتامین در تلاش است با استفاده از به روزترین فناورهای موجود در کشور و حتی خارج از کشور مرغ سالم و بهداشتی با بهترین کیفیت را به دست هموطنان عزیزمان برساند که در همین زمینه اقدام به دریافت درجه A برای تولید گوشت مرغ در کشتارگاهها خود کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد