جوجه ریزی برای تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی ۳۹ درصد افزایش دارد

مدیرطیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه نیاز روزانه استان ۳۰۰ تن گوشت مرغ است، گفت: جوجه ریزی برای تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی ۳۹ درصد افزایش دارد.
کد خبر: ۱۴۱۸۲۷۰

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: مسعود رئوف در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: میزان جوجه‌ریزی انجام یافته در خرداد ماه سالجاری با افزایش یاد شده نسبت به جوجه ریزی ماه قبل روبرو بوده است و تاکنون متوسط تولید روزانه یا هفتگی گوشت مرغ در آذربایجان شرقی بیش از نیاز استان بوده است.

وی افزود: میزان جوجه ریزی یاد شده در واحدهای مرغداری گوشتی استان خرداد ماه سال جاری به مقدار تعهد استانی تعیین شده رسید طوری که مرداد ماه تولید گوشت را به اندازه کافی فراهم کرده است.

مدیرطیور سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: میزان جوجه ریزی در خرداد ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل هم ۱۷ درصدی افزایش دارد.

رئوف گفت: پیش بینی می‌شود با این روند جوجه ریزی هیچ مشکلی از بابت تامین گوشت مرغ مصرفی مورد نیاز استان در ۲ ماه آینده وجود نداشته باشد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها