چه لازم دارید؟
کینوا: ۲ پیمانه
خیار خرد شده ۲ عدد
گوجه فرنگی بزرگ خردشده: ۲ عدد
فلفل دلمه رنگی خردشده: یک عدد
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
آب لیمو تازه: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری خردشده: به مقدار لازم
پیازچه خردشده: یک قاشق غذاخوری
چطور آماده کنید؟
کینوا را داخل آبکش بریزید و خوب بشویید. سپس آن را همراه با آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت گذاشته و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا آب آن کشیده شود و بعد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود سپس کینوای پخته شده، نمک، فلفل، خیار خردشده، گوجه فرنگی خردشده، فلفل دلمه رنگی خردشده، جعفری و پیازچه خردشده و ذرت پخته را با هم در یک کاسه ریخته و روی آنها روغن زیتون و آب لیموی تازه بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا همه مواد طعم دار شود سپس سالاد را در ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد