معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور خبر داد

توقیف خودرویی با ۴۳ میلیون تومان جریمه و ۶۴ نمره منفی در تهران

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف خودرویی با بیش از ۴۳۰ میلیون ریال جریمه خبر داد.
کد خبر: ۱۳۶۲۷۹۴

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ علی همه خانی در گفتگو با ایسنا دراین‌باره گفت: صبح امروز یک دستگاه سواری میتسوبیشی به علت ارتکاب تخلف در محدوده سعادت آباد از سوی ماموران راهور متوقف شد.

وی ادامه داد: سوابق پلاک و گواهینامه خودرو مورد استعلام قرار گرفت که در جریان آن مشخص شد، پلاک خودرو بیش از ۴۳ میلیون تومان خلافی داشته و ۶۴ نمره منفی در سوابق گواهینامه راننده ثبت شده است.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ افزود: در همین راستا عوامل منطقه ۲ پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، خودرو و گواهینامه این فرد را توقیف کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها