تصویربرداری «بیداری» در نیمه راه

این روزها در شبکه 3سیما سریالی جلوی دوربین رفته است که باز هم به نوعی تلاش کرده دنیای جوانان را به تصویر بکشد.
کد خبر: ۱۳۵۵۴۱
این سریال «بیداری» نام دارد و آن را بهرام عظیم پور نوشته است و کارگردانی می کند.
رصد کردن مسائل فرهنگی و رفتاری افراد جوان جامعه و پرداختن به زوایای مختلف زندگی آنها از مسائلی است که در ساخت این سریال به آنها توجه شده است.
تاکنون 3ماه از کار تصویربرداری این سریال گذشته است و حدود 3ماه دیگر نیز کار تصویربرداری ادامه خواهد داشت.
در این سریال داود رشیدی ، پرویز پورحسینی ، آتیلا پسیانی ، بهناز جعفری ، الهام پاوه نژاد، فریبا کامران ، هومن برق نورد، امیر دلاوری ، شقایق نوروزی ، ناهید مسلمی ، هدی ناصح ، سعید فروتن ، حسین افشار، مهدی عبادتی ، بهروز قادری و شقایق مسافر به ایفای نقش می پردازند.
سریال بیداری که در گروه فیلم و سریال شبکه 3آماده نمایش می شود براساس طرحی از حسین آقاهرندی و علی پورکیانی جلوی دوربین رفته است.
این سریال ، داستان دختر و پسری جوان به نام ترنگ و سینا را روایت می کند که با وجود مخالفت های موجود تصمیم می گیرند با یکدیگر ازدواج کنند. سرانجام ازدواج آن دو سر می گیرد؛ اما حقیقت چهره واقعی خود را نشان می دهد. آن دو که از دو خاستگاه مختلف اجتماعی هستند با ازدواج خود، زمینه ساز ماجراهایی می شوند که برای آنها حیرت انگیز است.
در تهیه این سریال ، فرهاد علیزاده آهی (طراح صحنه و لباس )، مصطفی احمدیان (مدیر تصویربرداری)، محمدحسین شهباززاده (مدیر تولید)، علی زارع (عکاس)، حمیدرضا شیروانیان (ناظر کیفی)، حسین آقاهرندی و علی پورکیانی (تهیه کنندگان) همکاری می کنند. سریال بیداری در 20قسمت 45دقیقه ای آماده می شود و احتمالا پاییز امسال از شبکه 3پخش خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها