
به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، سرهنگ جلیل موقوفه ای، رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در گفتگو با فارس از جمع آوری 2 هزار و 657 معتاد متجاهر خبر داد و گفت: با اجرای 202 حکم قضائی 11 قاچاقچی مواد مخدر دستگیر شدند.
سرهنگ موقوفه ای در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: در راستای اجرای طرح امنیت محله محور و پاکسازی مناطق آلوده، طرح جمع آوری معتادان متجاهر و مبارزه با سوداگران مرگ در پی شکایت های مردمی در سرکلانتری هفتم پلیس پیشگیری در دستور کار قرار گرفت و در اجرای این طرح 2 هزار و 657 معتاد متجاهر جمع آوری شده و 226 خرده فروش که با پرسه زنی در مناطق آلوده به توزیع انواع مواد مخدر می پرداختند، دستگیر شدند.
رئیس پلیس پیشگیری تهران با اشاره به دستگیری 11 قاچاقچی و توقیف 5 دستگاه خودرو تصریح کرد: در این رابطه یک باند 6 نفره قاچاقچیان مواد مخدر نیز شناسایی و اعضای این باند بازداشت شدند.
سرهنگ موقوفه ای افزود: با تلاش ماموران تابعه سرکلانتری هفتم و همکاری کارکنان یگان امداد، در اجرای این طرح 202 حکم قضائی اجرا و متهمان پرونده ها برای سیر مراحل قانونی در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد