کاردار انگلیس به وزارت خارجه احضار شد

بعد از ظهر امروز کاردار بریتانیا در تهران در نبود سفیر این کشور در اعتراض به اتهامات وزیر خارجه کشور متبوعش علیه ایران از سوی رئیس اداره سوم غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.
کد خبر: ۱۳۲۹۸۷۰

به گزارش جام جم آنلاین از وزارت امور خارجه، در این ملاقات رییس اداره سوم غرب اروپا ضمن ابراز تاسف از اتهام بی پایه و اساس وزیر خارجه بریتانیا تاکید نمود، این اظهارات شتابزده، متناقض و بدون سند و مدرک مردود بوده و قویا محکوم است.

رئیس اداره سوم غرب اروپای وزارت امور خارجه افزود: این نخستین اتهام شتابزده و بدون دلیل و مدرک بریتانیا علیه جمهوری اسلامی ایران نیست. بلکه این کشور در گذشته نیز در مواردی ایران را متهم به اقداماتی کرده که هرگز ثابت نشده و تاکنون سندی و مدرکی در تایید آنها ارائه نگردیده است.

رئیس اداره سوم غرب اروپا ادامه داد ایران همواره خلیج فارس را آبراهی امن برای عبور بی ضرر کشتی ها دانسته و برای تثبیت و تحکیم امنیت در آن کوشیده است.

وی افزود: منبع بی ثباتی در خلیج فارس نه ایران که حضور ناوها و نیروهای نظامی کشورهای فرا منطقه است.

رئیس اداره سوم غرب اروپا در پایان، ضمن هشدار در خصوص هر گونه ماجراجویی رژیم اشغالگر قدس یا دیگران، سیاست قطعی جمهوری اسلامی را دفاع از خود و پاسخ قاطع، به هنگام و متناسب به هر ماجراجویی دانست.

کاردار قول داد مراتب را در اسرع وقت به لندن منعکس نماید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها