حقایق تغذیهای در مورد میوه گوجه سبز:
در اینجا اطلاعات تغذیهای برای ۱۰۰ گرم از این میوه بیان شده است:
نام مقدار
انرژی ۴۶ kcal
کربوهیدرات ۱۱.۴ g
قند ۹.۹ g
فیبر ۱.۴ g
چربی ۰.۲۸ g
پروتئین ۰.۷۰ g
ویتامین A ۳۴۵ IU
ویتامین C ۹.۵ mg
فسفر ۱۶ mg
پتاسیم ۱۵۷ mg
خواص گوجه سبز برای سلامتی:
گوجه سبز مزایایی برای بدن دارد. این مزایا عبارتند از:
این میوه سرشار از اسیدهای آلی مختلف، فلاونوئیدها، اسیدهای فنلی و ترکیبات آنتی اکسیدانی است و میتواند متابولیسم بدن را بهبود ببخشد.
این میوه میتواند خستگی را کمتر نماید.
خاصیت دفع سموم دارد.
استفاده از گوجه سبز در دوران بارداری:
عوارض جانبی شناخته شدهای برای مصرف گوجه سبز در دوران بارداری وجود ندارد با اینحال بهتر است قبل از مصرف، با پزشک متخصص مشورت گردد.
استفاده از گوجه سبز:
این میوه خوشمزه برای مقاصد مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد:
گوجه سبز رسیده به عنوان یک میوه خوشمزه استفاده میشود.
از این میوه میتوان مربای خوشمزهای تهیه کرد.
این میوه به طور گسترده در تهیه پای و تارت مورد استفاده قرار میگیرد.
میتوان آن را با بستنی وانیلی نیز مصرف کرد.
استفاده از گوجه سبز به همراه آجیلها:
این دستور یکی از شگفت انگیزترین دستورهایی است که در مورد گوجه سبز وجود دارد. کافیست آن را با آجیل و شکر ترکیب کنید.
مربای گوجه سبز:
با طعم خوبی که این میوه دارد، میتوان مربای خوبی از آن تهیه کرد. به کمک آب و شکر، میتوانید این مربا را به راحتی در منزل خود تهیه کنید. قبل از پختن آن، هستههایش را خارج کنید و خوب بشویید. سپس آن را در آب و شکر بپزید.
تارت گوجه سبز:
این میوه برای تهیه تارت عالی است. طعم و شیرینی ان باعث میشود تارت بسیار خوشمزه باشد.
کیک:
به کمک شیر، شکر، کره، خامه، آرد و این میوه میتوانید کیکهای خوبی تهیه کنید.
پودینگ:
این میوه برای تهیه پودینگهای کلاسیک به همراه ارد و شکر به کار میرود. تهیه آن زیاد دشوار نیست.
کیک اسفنجی و گوجه سبز:
این گزینه یکی از محبوبترین کاربردهای گوجه سبز است. برای تهیه آن علاه بر گوجه سبز به عسل، شیر، کره، شکر و آرد نیاز خواهید داشت.
نگهداری گوجه سبز:
گوجه سبزهای نرسیده را میتوان در دمای اتاق نگهداری کرد. میوه رسیده را تنها به مدت چند روز و در یخچال میتوان به خوبی حفظ نمود. بهترین روش برای نگهداری آن، تهیه مرباست.
عوارض جانبی گوجه سبز:
عوارض جانبی شناخته شدهای برای این میوه وجود ندارد. اما بهتر است قبل از مصرف آن، مواردی را رعایت کنید. در برخی از افراد پوست میوه ممکن است واکنشهایی را ایجاد کند.