بنابر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛

۴۳۴ بیمار دیگر در شبانه روز گذشته در کشور قربانی کرونا شدند

بنابر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در شبانه روز گذشته ۴۳۴ بیمار کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۱۳۱۲۹۸۷

به گزارش جام جم آنلاین، بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا کنون ۷۴۴ هزار و ۹۱۴ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۹۳ هزار و ۸۴۰ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۹۳۸ هزار و ۷۵۴ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۱ هزار و ۷۱۳ بیمار جدید مبتلا به کروناویروس در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۴۶۷ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کرونایی در کشور به دو میلیون و ۴۵۹ هزار و ۹۰۶ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۳۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۰ هزار و ۹۶۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۹۲۳ هزار و ۸۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

پنج هزار و ۳۳۸ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۱۵ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۵۶۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۹۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۵۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۷۴ شهر در وضعیت زرد و ۹ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها